Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες !

Cart0
Your shopping cart is empty!

Blog

Μείνετε ενημερωμένοι για ότι καινούργιο κυκλοφορεί !

Γιατί να επιλέξω κερί σόγιας ;

Γιατί να επιλέξω κερί σόγιας ;

Γιατί να επιλέξω κερί σόγιας ;

Θα έχετε κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση στον εαυτό σας πολλές φορές… γιατί να χρησιμοποιήσω κερί σόγιας; Η απάντηση είναι απλή! Αρχικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σόγιας είναι ότι είναι φυσικό προϊόν και πλήρως ανανεώσιμο. Επιπλέον, η παραφίνη είναι ένα προϊόν βλαβερό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ας δούμε λοιπόν 7 λόγους για να επιλέξουμε ένα κερί σόγιας:

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο άρωμα για το σπίτι μου

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο άρωμα για το σπίτι μου

Κάθε χώρος του σπιτιού σου είναι διαφορετικός, εμπνέει κάτι το διαφορετικό… είτε πρόκειται για το υπνοδωμάτιο στο οποίο χαλαρώνεις, είτε πρόκειται για το μπάνιο που θέλεις να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Τα αρώματα, λοιπόν, βοηθούν στη διαμόρφωση της κατάλληλης ατμόσφαιρας.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν επιλέγεις το σωστό άρωμα για το σπίτι σου. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα είναι τα εσπεριδοειδή, τα λουλουδάτα και τα ξυλώδες.

Τι ακριβώς είναι Κερί Σόγιας…

Τι ακριβώς είναι Κερί Σόγιας

Τι ακριβώς είναι Κερί Σόγιας…

Το κερί σόγιας είναι ένα φυτικό κερί που παρασκευάζεται από το λάδι σόγιας. Ανακαλύφθηκε από τον Μάικλ Ρίτσαρντς το 1991. Ήταν κατασκευαστής κεριών και ύστερα από πολλά πειράματα με διαφορετικούς τύπους φυτικών προϊόντων, δημιούργησε κερί από σογιέλαιο. 

Σωστή Καύση Κεριού Σόγιας

Σωστή Καύση Κεριού Σόγιας

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν ένα κερί σόγιας, επιδιώκουν την ανανέωση της ατμόσφαιρας του χώρου τους, καθώς και την αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας χάρη στην έντονη μυρωδιά που διαθέτουν και στην καθαρή καύση.

Δυστυχώς όμως, για τους περισσότερους αυτό δεν συμβαίνει όταν αγοράζουν κεριά σόγιας. Αντί να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη ενός τέτοιου κεριού αναρωτιούνται τι ακριβώς πήγε στραβά…